Menu

Sjov fodbold lørdag med U10 pigerne

image
03. april 2018 kl. 22:10

Lørdag d. 24. marts, var 23 U10 piger samlet til en dag med masser af fodbold, sjov og konkurrencer.

I november og december var pigerne ude og sælge ”til og fra” skrabelodder til fordel for De Danske Hospitalsklovne. De dygtige piger solgte så mange at det gav ca. 5000 kr. til Hospitalsklovnenes arbejde med indlagte børn på sygehusene rundt omkring i landet. Samtidigt tjente de også 3200 kr. til holdet.

 

De penge blev brugt d. 24. marts på en sjov dag. Først var vi på træningsbaner i Lunderskov, hvor forskellige øvelser skulle gennemgås. En af øvelserne var en konkurrence, hvor der både skulle måles hastighed over en halv banelængde og hvem der havde det hårdeste spark.

Efter overstået træning, gik turen til Rødding Centeret, hvor den først stod på frokost, derefter skulle der dystes på bowlingbanen, nogle med mere alternative måder at vælte kegler på end andre.

Efter bowling skulle pigerne i biografen og se Hulemanden Sten, som sjovt nok handler om fodbold. Men inden pigerne kunne forsyne sig med popcorn og slik, skulle der øves kampråb og jubelscener, og her var der mange kreative og sjove forslag, som forhåbentligt kan ses når piger går på banen til forårets kampe og scorer en masse mål.

Mens pigerne var i biografen, fik trænerne hvilet ørerne og regnet ud hvem dagens vindere var:

Hurtigste pige – Katrine Andersen

Hårdeste skud – Ingeborg Nielsen

Bowling – Anna Heide

Da filmen var slut gik turen tilbage til klubhuset i Lunderskov, hvor frivillige forældre stod klar med aftensmad, dessert og kage. Kl. 19.30 kom resten af forældrene hvor de var vidne til pigernes fremførsel af de kampråb og jubelscener der var øvet tidligere på dagen.

Trænerteamet vil gerne sige tak til alle de forældre og søskende der hjalp i løbet af dagen, uden dem havde denne dag ikke kunne lykkes, også en stor tak alle de seje U10 piger, som hele dagen igennem havde højt humør og gjorde det nemt at være træner.

Med venlig hilsen

Jens, Lars og Martin

 

Luk